Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-06, 13:03   #263
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Kochana, wiem, że z Twojego punktu widzenia tak jest. Z mojego trochę inaczej, bo do niedawna potrafiła spać do 4 rano bez żadnej pobudki...

Haha ja też wysłałam właśnie, synowe na medal jesteśmy [emoji1]

A propos butelki do zabawy to u mojej sąsiadki z 5 butelek, w każdej co innego, groch, kasza itp[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

A czy Poprostu i inne lipcówki odzywały się na fb? Jestem ciekawa co u nich, jak Samantha sobie radzi, Poprostu, Chilli też zamilkła.

Widziałam ze karolinusia odpowiedziała że mamy z nimi kontakt

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Właśnie kurier przyniósł misia z fundacji tvn. Jest super [emoji4] a jakie miś ma majty świetne żebyście widziały [emoji1]Załącznik 7346341

Właśnie wzoraj się zastanawiałam czy są te misie bo nie widziałam reklamy jeszcze

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Emmos, dziewczyny piszą na FB. Chyba tam łatwiej im ogarnąć. Oby Twoje noce wróciły do jednej pobudki w takim raziwe
Słodki miś

Morelle,

My niedługo zbieramy się na szczepienia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Powodzenia na szczepieniu my nie dawno wróciliśmy . J. Dostał dziś druga dawkę dtp.
Trochę go zabolało wydaje mi się że bardziej niż wczorajsze badanie krwi . Ale za chwilę było ok . Zasnął na chwilę w domu ale może na 30 minut teraz gada do mnie mam nadzieję że będzie wszystko ok. Bo strasznie boję się tej szczepionki ...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz