Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - essence
Wątek: essence
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-21, 11:05   #1742
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: essence

Dzień dobry

Oświadczam, iż u sąsiadów Niemców w DM pojawiła się IBIZA LOUNGE:p niestety zainteresowały mnie tylko cienie i kredki, ale z cieni były jakieś brzydkie kolory i tylko turkusik mnie zachęcił. Kredka były turkusowe i złotobrązowe (chyba też się skuszę), są z małymi drobinkami brokatu i naprawdę ładnie wygląda na oku
Poza tym błyszczyki - pomarańczowy i niebieski - chłodzące, miały ładny miętowy zapach, bezbarwne, ale nie kupiłam bo mam zdecydowanie za dużo błyszczyków :P
Lakiery delikatne stonowane kolorki - ale ja nie maluję często paznokci więc to nie działka dla mnie
No i był jeszcze sztyft brązujący. Od razu się na niego rzuciłam i... zawiodłam się ;/ słaby jakiś jest, w ogóle go nie widać(próbowałam na ręce) i nawet go nie chciałam kupować :P

No niby fajnie że coś z limitowankami ruszyło ale jestem wściekła, że pominęli Sun Club!!!!!

EDIT:
Będąc w DM zobaczyłam limitowankę Catrice (ta sama firma co Essence) Pacific Lounge i ona też ma takie paseczki... Ale tylko brązowo-złote, a ja chciałam te z różem

http://www.cosnova.de/de/catrice_le.html

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora