Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowe 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-07, 05:30   #1925
Radena
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Może przyjdzie jeszcze raz, to zapytaj czy przyjmuje gdzieś indziej, poza szpitalem albo zapytaj położną [emoji4] Czyli nie ma żadnego krwiaka ani nic z tych rzeczy?
Nic nie ma,powiedział,ze wszystko jest idealnie. W sumie nie wiadomo skąd to plamienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Radena - na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki i czekam na pozytywne wieści!

Arya - odpoczywaj! I dla lekarza, że tak powiedział, na pewno maluchowi nic nie będzie

Mala Gosia - gratuluję, takich pozytywnych emocji nam tu trzeba

Blanka - trzymaj się z tymi mdlosciami!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
😗

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Radena cieszę się, że się unormowało wracaj teraz szybko do domu!
😉 mam nadzieje,ze dziś wrócę,już tęsknię za młodą
Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje, wiecie może czy można wziąć w ciąży jakąś tabletkę na wzdęcia/trawienie? Bo nie wytrzymie z tymi jelitami.
Można espumisan. Ja sie meczylam cala zeszla ciążę,a parę dni temu przeczytałam,ze można,bo to nie wchodzi w żadna reakcje w organizmie i jest calkowicie wydalane 👍
Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Kochane powiedzcie, czy to faktycznie tak jest że na NFZ należą się tylko 4 USG przez całą ciążę? Więc co na pozostałych wizytach lekarz sprawdza? Zastanawiam się nad zmianą lekarza na NFZ, ale jestem przerażona, że będę dzieciątko widzieć raz na dwa miesiące 😐

Radena super, że wszystko w porządku. Odpoczywaj i nie denerwuj się! 😘

Ostatnio dość mocno uderzyłam się w głowę, od tego czasu czuje mocne kłucia, taki przeszywający ból.. jak się zginam, czy wstaje jest strasznie.. nie wiem czy z tym iść gdzieś, czy to normalne po takim uderzeniu w kant okna 😑😑

Tak,niestety tylko 4. Ja na pozostalych wizytach mialam badania na fotelu,czy sie szyjka nie skraca albo nie otwiera, plus omówienie ostatnich wyników, zlecenie nastepnych,omówienie aktualnego samopoczucia itd.
Także też jest co robić.

Wiecie,ja tu leżę na ginekologii, nie na patologii ciąży i obok mnie leży dziewczyna,która poronila w tym samym tygodniu :-( aż mi głupio,ze u mnie wszystko dobrze, ja w dodatku juz mam dziecko,a ona nie :-(

Radena jest offline Zgłoś do moderatora