Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak spędzić czas z chłopakiem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-07, 08:48   #4
Cannabis99
Raczkowanie

Dot.: Jak spędzic ciekawie czas z chlopakiem?

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Zależy co lubicie i w jakim mieście mieszkacie. Przede wszystkim pogadaj z nim, że chciałanbym robić z nim coś więcej i zapytaj, co on o tym mysli - może ta rytuna jemu nie przeszkadza i on czuje się z tym dobrze, a to Ty byś chciała gdzieś wyjść, wtedy możesz zabrać koleżankę. Jeśli chłopak też chce, to super.
Jeżeli oboje macie ochotę, to możecie zapisać się na jakiś kurs tańca, ściankę wspinaczkową czy razem chodzić na siłownię, a jeśli nie chcecie nic tak "stałego", to może od czasu do czasu basen?
Poza tym - nieśmiertelne kino (czasem z oszczędności oglądamy filmy na komputerze, ale warto się od czasu do czasu wybrać do kina dla samej atmosfery), jeśli macie możliwość i lubicie, to teatr czy nawet opera/filharmonia.
Ja z chłopakiem 1-2 razy w miesiącu idę gdzieś na obiad. Polecam nie tylko wyjść, zjeść i wrócić, ale też ubrać się ładnie, postarać się trochę, pójść potem może na spacer? Uważam też, że lepiej pójść rzadziej, ale do jakiejś fajniejszej knajpki Jeśli nie stać Was na wyjścia na obiad, to może po protsu na jakieś ciasto/kawę? Żeby po prostu gdzieś wyjść i spróbować czegoś nowego.
Albo i w domu, jak koleżanka wyżej pisała - może jakieś gry planszowe albo karty?
Właśnie chyba mu nie przeszkadza, za to mnie bardzo, bo zaczynam sie nudzic rozmawiam z nim ale to nic nie daje. Na chwile obecna wyglada to tak ze wieczorem wraca z pracy, i tylko siedzi w telefonie w sumie caly czas w nim siedzi nalogowo, co najwyzej obejrzymy jakis film i na tym koniec. Bardzo mi zalezy aby to zmienic bo czuje ze ktores nie wytrzyma, predzej bede to ja, a bardzo mi zalezy na tym zwiazku. Wyjscia na miasto cos zjesc odpadaja bo jestem na diecie ponad to nie ma kiedy, bo on caly czas pracuje. Gry fajny pomysl Za wszystkie pomysly serdecznie dziekuje lovebird

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cannabis99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując