2017-12-07, 18:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Emu cz. 4
Cytat:
Napisane przez zapaałka
Nie wiem, czy to dobry wątek, ale że wyskoczył mi wśród najnowszych, a akurat szukam pomocy w temacie UGG to zaryzykuję i zapytam, może któraś z Was ma pomysł co z tym zrobić.
Kilka lat temu kupiłam Uggsy w USA, zostały na miejscu w sklepie porządnie zabezpieczone jakimś preparatem, cieszyłam się z ich idealnego stanu i nieprzemakalności 2 lata. Później buty trochę się pobrudziły, ale że nie było 'zimnej' zimy to jakoś utknęły w piwnicy i dopiero w tym sezonie je odkopałam. Wyczyściłam buty zgodnie z instrukcją z zestawu czyszczącego UGG, jednak po wyschnięciu wyglądają jak na zdjęciu z załącznika, mają taką twardszą, 'popękaną' skorupkę. Pisałam w tej sprawie do firmy UGG, polecono mi ponownie wyczyścić buty tym zestawem, ale nic się nie zmieniło. Jestem wściekła, bo dopiero teraz buty wyglądają tragicznie. Czy macie pomysł co z tym mogę zrobić? Iść do szewca, a może zakupić inny produkt czyszczący? UGG zaoferowało mi, że mogę im odesłać buty jeśli nie uda się ich doprowadzić do normalnego wyglądu, ale po tylu latach nie mam już paragonu, więc pewnie i tak nie przyjmą reklamacji
Załącznik 7345326 Załącznik 7345336
|
Spróbuj je wyczesać szczotką do zamszu, może skórka zmięknie.
|