Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psychiatra - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-21, 20:38   #131
Lena_20
Zakorzenienie

Dot.: Psychiatra - cz. 2

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
mam pytanie dziewczyny. czy gdybyscie poznaly chlopaka i mialybyscie wrazenie, ze moze z tego wyniknac cos w miare trwalego, to powiedzialybyscie mu o tym ze leczycie sie u psychiatry? czy lepiej to powiedziec od razu, czy dopiero po jakims czasie? wiem, ze ludzie niestety roznie na to reaguja i czesto uprzedzaja sie do takich osob, a nawet sie ich boja Tak jakbym ja z moja nerwica byla jakims groznym psychopata...
No ale przed chlopakiem nie da sie tego wiecznie ukrywac przeciez...
co wy byscie zrobily?
szczerze? ja tez bym sie bala powiedziec,bo nie znalabym reakvji...spoleczenstwo jest strasznie zacofane pod tym wzgledem i jak nemezja napisala,na slowo psychiatra reagują--> lub ... Wiadomo o co chodzi.. Ja swojemu nie od razu powiedzialam... dopiero gdy sie lepiej poznalismy,gdy poczulam w nim oparcie i wiedzialam,ze moge mu zaufac,bo kocha mnie taka jaka jestem i mnie nie odrzuci ze wzgledu na jakakolwiek chorobe ... Wiec nie musisz mu mowic od razu...powiesz gdy poczujesz,ze na pewno chcesz to zrobic i bedziesz jego pewna...ze to przyjmie i zaakceptuje.. Zeby sie komus zwierzyc i otworzyc trzeba mu najpierw zaufac,poznac go "dogłębnie",ze tak powiem...

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora