Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 19:39   #650
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
tak naprawdę to mam 4,8 z poprzedniego i 4,65 z tego sem. ale jest sporo osób z wysoką więc dopiero sie dowiemy ile osób dostało i po ile, próg bvł 4,2 ale został podwyższony ..
w TV leci Dżurasik Park - natchneło mnie to aby zorganizowac konkurs na największego Dinozaura na tru - oczywiscie Skamieniałego Dinozaura....
I tak pewnie dostaniesz więcej niż w mojej szkole. Za średnią 5,0 dostaję 240zł Co za bobry! Ja mam to szczęście, że rodzice mnie utrzymują, ale wyobraźmy sobie, że ktos zakuwa, żeby opłacić sobie szkołę i potem dowiaduje się , że będzie dostawał 240zł. I co ma zrobic? Powiesic się? Dziwię się, że jeszcze nikt tej budy nie podpalił

Moja kumpela w innej dostawała 700 za 4,2

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Lip, co tu robisz?Znowu masz brejka?

Dopiero zauważyłam - NASZE BURACZANE WARY -

Mam wszystkie, oprócz serii stołówkowych i restauracyjnych. Powiedz co chcesz, będzie szybciej, bo jak zacznę wymieniać to mnie na kulinarny wyrzucą

Ło matkoooo właśnie stołówkowe i restauracyjne chciała sobie odpuścić ...Ile płyt to zajmie? Zylion? Wsadziłabym Ci do paczki włosowej

A brejka to znowu mam, bo wszystko przerobione. Przed spaniem powtórka , a jutro ostateczny szlif To egzamin z angola z 5 lat , a to akurat sprawia mi przyjemność

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora