Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zapachy, pielęgnacja avon
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-21, 20:51   #1
ancynamonka
Rozeznanie

Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.

zapachy, pielęgnacja avon

dokładki, nieaktualne
Wymienię:
pielęgnacja

balsam do ciała fusions Skin So Soft; zostało więcej niż połowa

krem na dzień liiv botanicals -zużycie jak na zdjeciu

krem koloryzujący Hydra Radiance Visual Perfection Tint Release Moisturiser; została ok połowa

maska nawilżająca oriflame; algae gel mask, zostało ok 2/3 opakowania

krem SVR lysanel active została ok 1/4 z 40 ml data do 3.09

kolorówka

szminkę Ultra Color Rich z musem, kolor mango sorbet zużycie jak na zdjęciu; uwaga nasadka szminki ma pęknięcie, ale szminka nadal doskonale się zamyka

cień w sztyfcie AVON kolor charcoal ciężko mi ocenić zużycie bo sztyft nie chowa się do opakowania jak jest już raz wysunięty (tak mają te cienie fabrycznie), ale myślę, że użyłam go kilkanaście razy

kredki;
niebieska wibo właśnie zauważyłam, że ma termin do 12.2006 a ja ją kupiłam w 2007 choć myślę, że z kredkami specjalnie nic się po terminie nie dzieje

czerwona konturówka automatyczna Rival de Loop- użyta może 3 razy

konturówka dość ciemna wpadająca w fiolet- napisy się wytarły nie wiem jaka firma kupowana w 2007 w rossmanie, popękana nasadka

podkład mieszanka avon personal mach ivory z max factorem lasting performance 105 soft beige wyszedł delikatny beż ale i tak za ciemny dla mojej karnacji bladej

odlewki z moich flakonów:
Noa, Amor Amor Sunshine, Cerruti Image, Cartier Must, Hermes Eau des Merveilles (mam pewność, że są oryginalne) oraz Hypnotic Poison kupowany na allegro, co do którego pewności nie mam

próbki: Amor Amor Sunshine, Exceptional because you are, Incanto charms, Shiseido Feminite du Bois (dekant)
4X avon pur blanka blush
2x avon today tomorrow always in love
zużyta do połowy próbka today tomorrow always love in bloom
używane próbki mexx nice i wild
pure zone deep control l'oreal
podkład age re-perfect golden beige
podkład estee lauder double wear pebble 04
3x l'oreal nutri bronze nawilżający 12h do twarzy, dla średniej karnacj

dokładka 29.06.08
paznokcie

lakier 12ml AVON kolor sheer sangria zdjęcia w dalszych postach użyty kilka razy pozostało ponad 90%

lakier z cienkim pędzelkiem ze srebrnym brokatem essence- zużycie niewielkie pozostało ponad 90%

hologramowe ozdoby - gwiazdki z dziurką złote i fioletowe po ok 150 szt w woreczkach doskonałe to zatapiania
UWAGA PILNIE SZUKAM ŻELU DO MYCIA TWARZY I BALSAMU DO CIAŁA
Szukam: balsamów do ciała, peelingów, kosmetyków Tesori d'Oriente próbek zapachów, odlewek przede wszystkim AA Figue Iris oraz Angelique Lilas ale innymi ciekawymi propozycjami też nie pogardzę

Edytowane przez ancynamonka
Czas edycji: 2008-06-30 o 12:27 Powód: dokladka
ancynamonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując