Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowe 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-09, 12:18   #2146
norka93
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018

Cześć Dziewczyny.. Dzisiaj miałam identyczny koszmar co Pola. Rano, jak się przebudziłam, przeczytałam nasz wątek i poszłam spać dalej. Śniło mi się to samo, że plamiłam/krwawiłam na czerwono. Koniec końców zrobili mi USG dopochwowe przy kilkudziesięciu pacjentach [emoji58] i było widać jak Ktosiek pływa po dosłownie całym brzuszku niczym rybka i zostawiał bąbelki za sobą cojest: Potem wszyscy klaskali, że wszystko w porządku jest. Never again.

Ja kupię na pewno oliwkę dla dzieci od Nivea Baby. Ma w składzie tylko parafinę, olej migdałowy i parfum. Ponoć jest taka sucha w dotyku i nie klei się. Moje znajome korzystały na sobie, dla swoich dzieciaczków i chwalą. Ja dodam sobie tam panthenol oraz żel hialuronowy i będzie super. [emoji4]

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Nieprzyjemny ten sen.Człowiek przeżywa...Mam.za dużo czasu,bo jestem na zwolnieniu.

Dzisiaj boli.mnie podbrzusze,miałam isc z synem na dni.otwarte do jego klubu,ale stwierdziłam,ze poczekam już do srodowej wizyty.Jak krwiak zniknie i z kosmowka będzie ok,to będę bardziej aktywna .I wypytam gina o te bole.Dzisiaj.jak mnie boli to widzę,ze mam więcej wydzieliny.Mam.nadzieję,z e to coś się rozciąga.Wzielam.magnez.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Zrobilam zupe kalafiorowa z serkiem topionym.Dobra!!Ile dodajecie tego serka do zupy?

Dzisiaj się nie wyspalam,za późno się polozylam,głowa mnie pobolewa i taka jakas nie w sosie jestem.
Polciu, mnie tak bolało praktycznie non stop przez 2 tygodnie, teraz trochę przystopowało, ale jak pisałam wczoraj - pozmywałam trochę, poczyściłam i zaczęło mnie ciągnąć, tak więc różnie to z tym, u Ciebie na pewno trzeba leżeć [emoji8]

Tak wszystkie wychwalacie zupę kalafiorową, że i ja zrobię [emoji16]

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2017-12-09 o 12:14
norka93 jest offline Zgłoś do moderatora