2017-12-09, 13:02
|
|
Zakorzenienie
|
Prezent dla mamy - ciężka sprawa
Hej! 
Chciałabym Was prosić o pomoc w wyborze prezentu dla mojej mamy. Jest bardzo trudna do obdarowania...
Bardzo dużo i ciężko pracuje, jest mocno przemęczona i na używanie jakichś bardziej czasochłonnych rzeczy nie ma czasu ani siły. Lubi rękodzieło, ale np. zestaw do decoupage'u leży nietknięty (chodziła na kursy i bardzo jej się to podobało, ale w domu nie ma na to czasu). Robi za to chętnie na drutach, ale ma naprawdę ogromny zapas włóczek i druty chyba we wszystkich rozmiarach.
Ciężko jest z kosmetykami - naprawdę niewiele kremów jej odpowiada, więc łatwo kupić coś, czego nie będzie używać. Do tego nie przepada za np. mocno czy świątecznie pachnącymi kosmetykami pod prysznic.
Niezbyt ma czas na czytanie książek, ale bardzo interesuje się historią naszego regionu, więc jedną książkę na ten temat już zamówiłam. Ciężko jest znaleźć sensowne pozycje, ale jeśli mi się uda, to jeszcze jakąś domówię, chociaż tak czy siak chciałabym kupić coś oprócz tego.
Na dodatek mama miała ostatnio bardzo ciężki czas, jest mocno nerwowa i smutna, więc chciałabym ją jakoś fajnie obdarować, tak, żeby trochę poprawić jej humor. Nie mam pojęcia, jak to zrobić, skoro nie ma czasu ani siły na tak wiele rzeczy.
Mam nadzieję, że ktoś mi jakoś pomoże, będę wdzięczna za wszelkie sugestie
|
|
|