Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmaryn
Wątek: Rozmaryn
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-21, 22:08   #5
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Rozmaryn

Cytat:
Napisane przez meta43 Pokaż wiadomość
Polecam Wodę Królowej Węgier, na pewno jest tam rozmaryn. Niestety, z praktyki, nie wiem jak to z nim jest, bo póki co cena koło 2000 za 15 ml jest nie dla mnie.
Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Rozmaryn jest składnikiem co drugich perfum męskich, przynajmniej na mnie się rozwija Z damskich O de Lancome na pewno.
Cytat:
Napisane przez pieńkowa_dama Pokaż wiadomość
Mocno rozmarynowe sa męskie Tumulte Lacroix'a.

Ślicznie dziękuje dziewczyny Tylko zastanawia mnie jedno... czemu rozmaryn jest używany praktycznie tylko w męskich perfumach? To taki ciekawy składnik, świetnie nadawałby się do jesienno-zimowych otulaczy... Np. taki rozmaryn podbity smolistą wanilią (jak w Bvlgari Black), kardamonem i odrobiną drewienka...albo połączenie rozmarynu z różą mogłoby być bardzo ciekawe ...

Meta- woda królowej Węgier odpada, mniej więcej z tych samych powodów co u Ciebie

Nie wiem czy męskie Tumulte są dostępne jeszcze w perfumeriach, ale jeśli tak, przetestuję. O de Lancome też, koniecznie,, mam nadzieję, że będzie całkiem różne od O oui Lancome (nota bene, tych perfum używa dziewczyna, której bardzo nie lubię, możliwe, że nie jestem obiektywna )

Jeśli macie jeszcze jakieś rozmarynowe typy, będę bardzo wdzięczna

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując