2017-12-10, 11:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz V
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;7957125 6]Wczoraj realizowałam bon do intersportu z promocji bankowej. Strasznie tam drogo, naprawdę ciężko było cokolwiek wybrać w tych pieniądzach, więc kupiłam 2 piłki, dopłaciłam tylko 10zł, będą dla dzieci pod choinkę.
Temat prezentów zakończony [/QUOTE]Ja też nie miałam co wybrać. Jeszcze nie ma sezonu biegowego I ciuchów do biegania malutko. Wzięłam koszulkę do biegania, spodenki do biegania, skarpetki do biegania i żele na zawody biegowe. Też coś dopłaciłam, ale nie pamiętam ile. W każdym bądź razie jakoś specjalnie nie jestem ucieszona. Najbardziej chyba ze skarpetek . I tak miałam dobrze, bo kupowałam u nich na black Friday, wiec dlatego na tyle mi wystarczyło, bo były dodatkowo przecenione te rzeczy, markowe, wiec mam nadzieję, że się spisza, bo zawsze do biegania miałam zwykle ciuchy marki decathlon.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Narysuj mi coś
23/6
|
|
|