Dot.: PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły
drogie wizażanki pomocy! moja przyjaciółka ma niedługo 8naste urodziny... chciałam zrobić coś samodzielnie, prezent od serca... wiadomo... no i miałam pomysł żeby pomalować butelkę... miała być taka hm 'fajntazyjna' nie wiem właśnie jak ma wyglądać z zewnątrz ale od środka chciałam ścianki butelki posmarować klejem gdzieniegdzie i wsypać wtedy confetti żeby się ładnie przykleiło... do tego miałam zamiar wrzucić tam kartkę zwiniętą z extra życzeniami... jakimiś śmiesznymi (tu też nie wiem co ale coś wymyślę) narazie martwi mnie najbardziej sama butelka... oglądając wszytskie zamieszczone tu prace zupełnie się zagubiłam i nie wiem już co zrobić... podobają mi się też śnieżne kule... ogólnie to chciałabym żeby było to coś do postawienia na półkę żeby jej o mnie przypominało i żeby od razu widząc to uśmiechnęła się myśląc jakie to wyjątkowe i zabawne... nie chce nic zwykłego tylko raczej szalonego... macie jakieś pomysły? może jak już to confetti by było to jakoś w stylu urodzinowym z wieklą 18 na butelce... tylko co dalej? jakieś serduszka? gwizadki? nie mam pomysłu... poratujcie chociaż jakieś wskazówki... hm?
pozdrawiam!
|