Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki i różności na wymainkę .....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-22, 18:26   #1
rudalbn
Rozeznanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
GG do rudalbn

Kosmetyki i różności na wymainkę .....

DOKŁADKA Z 05.07.2008 w 5 poście !!!!!!!!

Witam,

w związku z letnimi porządkami znalazłam trochę kosmetyków, niektóre wogóle nie używane. Chętnie wymienię - nie mam pomysłu na co, czekam na propozycję co mi się spodoba

Oriflame - nawilżająca maseczka do twarzy - Creamy Toffee o słoskim zapachu toffi - 50 ml - nie używana - uwaga - na nakrętce ślady ząbków mojego pieska (niestety leżała w widocznym miejscu) ale maseczka nie naruszona (defekt widoczny na zdjęciu)

Oriflame - antyperspiracyjny krem do stóp - 50 ml - zostało ok. 50%.

Oriflame - krem do twarzy na dzień, nawilżający z witaminą E - zostało ok. 60-65% .

Bell - błyszczyk nr. 15 - ładny zdecydowany kolor - zostało ok. 50%

Oriflame - olejek na gorąco z mleczkiem kokosowym - 15 ml - 4 sztuki - nie używane

Oriflame - płyn do higieny intymnej - 250 ml - zostało ok. 50 - 60 %.

Sunsilk - szampon wygładzone, lśniące włosydo włosów niesfornym, falujących, podkręcających się - 200ml - nie używany.

Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany

Avon - serum na zniszczone końcówki - 30 ml - zostało ok. 25-30 %.

Oriflame - Divine - Perfumy do włosów w sparyu. - 50 ml - użyte 2 razy - zostało ok. 85-90 %

Avon - Nawilżający krem na noc "witalność natury " - 50 ml - zostało ok. 90 %

Sunsilk - jedwabiście gładkie włosy - wygłądza włosy, nadaje blask - 200ml - nie używany

Niebawem jak tylko uda mi się uzyskać aparat - dołącze zdjęcia ..... niedługo dokładka także innych rzeczy ....

Edytowane przez rudalbn
Czas edycji: 2008-07-06 o 14:01 Powód: dodanie zdjęć
rudalbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując