2008-06-23, 06:09
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: zrobiłam kurs, jestem zawiedziona, wiem to dopiero teraz, troche pytań...
Witam!! Ja tez zrobilam kurs na zelki, i co do szablonu to instruktorka pokazala tylko jak go nalozyc na palca ale wogole nie robilam na szablonie tipsow i teraz juz sie za to nie wezme bo nie wiem jak dokladnie zrobic tzw tunel o, ktorym pisza dziewczyny w postach. Z tym wlasnie sie zawiodlam bo powinni ta metode rowniez pokazac. Ogolnie jestem zadowolona, dowiedzialam sie duzo i nie robie juz podstawowych bledow ( z wyjatkiem ksztaltu, na poczatku wychodzily mi lopatki ).
Co do zdjecia to bardzo ladny french, skorki ofszem tragedia ale to juz nie Twoja wina tylko Pani ktorej robilas tipsy bo o nie nie dba, a w jeden dzien raczej do normy nie wroca.
Ja robie tipsy wlasnie na tipsach mlecznych i zelach firmy NBS ( Nails Bauty Studio) wlasnie u nich byl robiony kurs, mi zel nie peka ani nie odpryskuje ale zdaza mi sie, ze jest zapowietrzony przy skorkach tylko, ze to juz moj blad bo zle zmatowione bylo. Nie martw sie, im wiecej pocwiczysz to bedzie lepiej. Buduj krzywa c bo wlasnie wyszlo plasko jak bys miala lakierem pomalowane hehe ksztalt wyszedl Ci ladny tylko jeden paluszek ma troszke szerszy wolny brzek tzn serdeczny ale nie zuca sie to az tak w oczy. Zycze powodzenia i duzo chetnych na tipsy bo mi juz brakuje niestety ofiar do nauki hehe.
|
|
|