2017-12-13, 15:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 2
Cytat:
Napisane przez maltra
Mi chyba nie przeszło przez myśl wymienić chociaż nie wiem co bym zrobiła gdyby pierścionek mi się nie spodobał. Zaręczyny były totalnym zaskoczeniem bo mimo że Tz podpytywal o pierścionki to nie spodziewałam się że zrobi to w taki sposób.
Mariamarysienka jakie będziecie mieli obrączki? Patrzysz pod pierścionek ???
|
No właśnie nie wiem. Na pewno będę nosić pierścionek na drugiej ręce, bo na jednym palcu źle wyglądają. A co do koloru złota to też nie jestem pewna, ale raczej wybiorę białe, ale dlatego, że nie noszę żółtego, a nie przez pierścionek.
Cytat:
Napisane przez n0emi
Z ostatnim zdaniem się zgadzam  Tylko właśnie Ty oceniłaś jej decyzję jako bardzo złą. Nie piszę tego ze złośliwością, ale dla jednych taki temat może być "o matko jak tak można", a dla innych taka zamiana jest kompletnie bez znaczenia. Bo i tak liczy się gest.
|
A ja myślę, że to wszystko zależy od tego, jak się sytuacja rozegra. Myślę, że faceci zazwyczaj i tak kupują najlepszy pierścionek, na jaki ich stać, dlatego sugestia, że ma za mały kamień może być po prostu nie na miejscu.
Ale z drugiej strony, jeśli to facet sam nie jest pewny, czy kupił dobry pierścień, to lepiej wymienić, niż być całe życie niezadowoloną 
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
|