2017-12-14, 10:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Cytat:
Napisane przez edzka1104
Ja sporo rzeczy mam po synu, nawet jakieś pieluchy tetrowe nieużywane mam. Jak potwierdzi się dziewczynka to pewnie sporo rzeczy dostanę od siostrzenicy bo Ona na dniach będzie rodziła bliźniaczki więc akurat będzie 6 m-cy różnicy. Na ciuchach więc nie poszaleję.
Jest kilka rzeczy, które kupię a przy synku ich nie miałam ale to tak bardziej gadżeciarsko.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------
Raczy mam w domu a na stronie lidla już nie ma tej oferty. Wzięłam te w naturalnym kolorze - beżu rozmiar 62/68 - już zapomniałam jakie to wszystko malutkie.
|
co zamierzasz kupić?
u mnie właśnie też większość po Synku, trochę wzięłam od Siostry po jej dziewczynach, jest kilka bardziej różowych.Wózek, wanienkę, łóżeczko mamy, więc też się nie rozglądam nawet.
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Mirabilka
przyszły koszule z italian fashion - naprawdę ładne są, chyba najładniejsze z tych co sklepy oferują, fajnie się rozpinają i nie są babcine ani bocianie 
|
ja po nowym roku zamówię je. Bo mi się podobają.
Ale mam jeszcze w okolicy outlet i tam jest italian fashion, więc może dojadę stacjonarnie.
Po synu mam jedną koszulę z wielkim otworem na biust. Inne były pożyczone od Mamy teraz już jej się zużyły, a nie ma innych z otwieraniem górnym, żeby mi pożyczyć.
Po powrocie ze szpitala te też trafią do niej, jeśli nie będą pobrudzone itd
|
|
|