Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak przekonac....modelka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-08, 15:46   #1
missbarbie
Raczkowanie

Unhappy

Jak przekonac....modelka

Od dziecinstwa marze by byc modelka....,jest to moje najwieksze marzenie...Umieszczam czasem swoje fotki na stronach wysyłam o agencji,niekotre sa zainteresowane a fotografów naparwde duzo juz poznaniałam i sa zainteresowani wspołpraca...na modelke sie nie nadaje poniewaz mam 166cm wzorostu ale kocham sie fotografowac...
Moja mama gdy np cos niby przypadkiem wspomne o sesjach mowi ze wiekszosc to oszuści i jacys pedofile hehe ze by sie bała mnie puscic itp choc nie przyznałam jej sie ze marze o takich sesjach bardzo chciała bym wwystapic na miss ale nie wiem jak ja przekonac...problem jets jeszcze w tym ,ze uwaza mnie za osobe nieodpowiedzialna..., bylo kilka ku temu powodów ale uwazam ze juz wydorosnałam...mam 17lat w w marcu koncze18...
Sama nie wie dlaczego wyysłam te fotki choc wiem ze i tak jak bym powiedziała to by mnie nie pusciła chyba Chciała bym tez zarobic miec cos swoich pieniedzya nie wciaz brak od mamy na ******ły.... macie moze jakies ray? w szczegolnosci moze sa tutaj jakies modelki ktore powiedza mi jak one przekonały swoje mamy.Pozdrawiam

Edytowane przez missbarbie
Czas edycji: 2012-04-10 o 11:22
missbarbie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując