Wątek
:
Mamusie majowe 2018 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
2017-12-14, 12:43
#
4543
_St0kr0tka
Zakorzenienie
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Cytat:
Napisane przez
DomimaZet
Miałam Tiny Love i się nie sprawdził - sprzedałam go drożej niż kupiłam [emoji23]teraz kupuje huśtawkę hybrydowa tym razem - bo miałam taka zwykła jakby i uratowała mi życie - teraz zainwestuje w taka lepsiejsza [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ci geniusze co robia chrzciny w sylwka kupili taka hustawke z bajerami za ponad 5stow a mala zupelnie jej nie lubi
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7968333 6]Moja tęga rozkmina w tym temacie jest taka, że dziecia koło nogi chciałabym mieć i go wsadzić w taki leżaczek przenośny i np. się wykąpać czasem albo co
Tylko, że takie typowe leżaczki są od >6m więc myślę właśnie o tym łóżeczko-leżaczko coś tam tiny love 3w1.
Huśtawki ostatnio oglądaliśmy z ciekawości w sklepie z mężem i oczywiście bezbłędny mój nos wybrał taką koło 8 stów
No zawsze mi się uda trafić
[/QUOTE]
Sa lezaczki, z szeroka regulacja pozycji (lezaca-polsiedzaca-siedzaca). Takze "rosna" razem z maluchem. Bo takiego niesiedzacego dziecka nie zalecaja klasc w polsiedzacym lezaczku czy np. za czesto w foteliku bo jednak tez wymusza jakas pozycje ciala.
O widzialam ze Nalesnikona wrzucila taki lezaczek, ktory sie rozklada na plasko 😊 teraz jest taki wybor, ze wszystko da sie znalezc jak sie dobrze poszuka. Chociaz na puchatej byloby malej wygodnie - tak mieciutko
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz
_St0kr0tka
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do _St0kr0tka
Znajdź więcej postów _St0kr0tka