Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-23, 12:54   #2912
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V

Cytat:
Napisane przez Inesis Pokaż wiadomość
MOje R nie wiem jak liczyć posiłki bo na noc pracuje wiec moze policze tak od kąd wstaje czyli wczoraj przed praca jako 1 a dziś przed spaniem jako ostatni

*kawa z mlekiem
1. bigos, a co było w tym bigosie? pewnie jakaś kiełbasa itp., tak? nie bardzo na r się nadaje
2. serek biały light 125 gr + kawa z mlekiem ok, do serka mogłaś dać jakieś dodatki typu musli, nnkt itp.
3. sałatka z kawalkow piersi kurczaka , kapustki, ogórka konserwowego wymieszane z takim sosem..<troche ketchupu, majonezu i jog ten sos na R też raczej nie, bo majonez to bomba kaloryczna. ale taki z jogurtu naturalnego i trochę keczupu - jak najbardziej > wiem że sos nie bardzo , + kawa <bez niej zasypiam niestety
4. 4 zawijasy sałata lodowa z kawałkiem ogórka i szynki chudej może jakieś pieczywko ciemne? lub w posiłku numer trzy jakieś węgle złożone
5. byłam głodna wiec tu musli bez cukru z mlekiem + 6 truskawk niestety z bitą smietana conajmniej3 godz przed snem o której godzinie był ten posiłek? im później, tym więcej białka powinnaś jeść

tu najprawdopodobniej zrobie brzuszki chyba że padnę to bedąwieczorem

sama widze że nie jest najlepiej ale proszę ślicznie o ocene czy jest brdzo żle,
no, za dobrze nie jest brak nnkt. które z tych posiłków jadłaś w nocy?

Cytat:
Napisane przez folfiimirabelka Pokaż wiadomość
R

Śniadanie:ciemna bułeczka z kawałeczkiem szynki wędzonej i do tego pomidor ok, o ile szyneczki spory kawałek

gdzie IIŚ?

Obiad: sałatka jajeczna z 2 jajek, pomidora i 2 łyżek jogurtu naturalnego. Jakieś mięsko tu dodam... chyba gotowaną pierś z kurczaka ok, może być, ale jajka lepiej bez żółtek możesz też jakieś węgle złożone zjesc

podwieczorek: 2xkiwi

kolacja: 3 kanapeczki Wasa z serkiem śmietankowym z orzechani z Tartare ten serek jest trochę za tłusty na R. Wasę lepiej zastąp pełnoziarnistym chlebkiem, możesz zjeść np. na podwieczorek dwie kromki pełnoziarnistego z jakąś wędlinką lub serem białym a kolacja = (głównie)białko + ew. węgle 2-3 h przed snem, a 1 h i mniej - czysto białkowa. poza tym mało warzyw

może być ??
brak nnkt i dalej jak wyżej

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora