Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-23, 16:29   #73
zaba84
Raczkowanie

Dot.: Przedluzanie wlosow-czescIII

Cytat:
Napisane przez mmeeggii17111 Pokaż wiadomość
ma ktos namiary na w miarę tanie przedłużanie włosów w okolicach Rzeszowa? mam włosy cienkie i zniszczone jaką metdę przedłużania mi doradzacie? bardzo porsze o odpowiedź

jesli masz wlosy zniszczone to ja najpierw polecam ci zadbac o nie i je zregenerowac bo bajki o tym ze po zdjeciu wlosow przedluzanych wlasne sa cudne, zdrowe i wspaniale to gowno prawda.

Dziewczyny przedluzanie to nie jest remedium na zniszczone wlosy - wrecz przeciwnie. Przez okres noszenia wlosow przedluzanych nie masz faktycznie mozliwosci nakldac odzywki na swoje wlasne wlosy i skore glowy a co za tym idzie nie da sie swoich wlosow nawilzac i odzywiac, dzieki czemu sa potem suche jak pieprz.

Poza tym - co to znaczy w miare tanie. Jak sie domyslam to tak mniej wiecej 300 zl. Za ta cene nie mozna sie spodziewac cudow bo same wlosy jesli maja byc dobrej jakosci troche kosztuja.

Kwestia druga - jakie chcialabys miec wlosy.

a co do przedluzania przy zniszczonych to widac to najzwyczajniej w swecie gdy na czubku masz swoje wlasne suche i kiepskiej jakosci a reszta jest sliczna, gladka i blyszczaca.

PS.
Nie traktuj tego jako odradzania ci przedluzania wlosow bo zrobisz co zechcesz.
Najwyzej potem bedziesz plakac.
zaba84 jest offline Zgłoś do moderatora