2008-06-23, 18:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
Napisane przez $Luna$
również witam 
właśnie Plot, nie znasz sie 
ejj, nooooo czy ja tu jestem jedyna która nie uległa czarowi Hiszpanów ? 
i tak twierdze ze przyjdą Niemcy i wszystkich rozwalą 
a mi to pierwszy raz sie zdarzyło, zawsze jestem przed czasem a dzis taki cyrk 
no przestane, jeszcze teraz mnie lekko piecze 
ale Pirlo płakał ... 
Turcy raczej przegrają, grają bez kapitana 
dla mnie też 
|
Jak narazie chyba rzeczywiscie jestes jedyna 
A ja twierdze, ze Niemcy w polfinale polegna Ciekawe ktora z nas bedzie miec racje :P
No plakal biedny... Dlatego czesto robi mi sie zal pilkarzy, pomimo tego, ze im nie kibicowalam..
Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
Taaak, ja bym ich tam wszystkich mogła ... no! 
Dla mnie Villa numero uno, ale Casillas walczy o drugie miejsce 
Mam nadzieję, że w następnym meczu Hiszpanie ładniejszą piłke pokażą, bo było teraz troszke nudno, ale też się ciesze że wygrali i też w nich wierze 
|
A z kim walczy o 2 miejsce? 
A jesli wiara czyni cuda trzeba wierzyc, ze sie uda
Cytat:
No i w sumie wole Niemców od Turków, więc tu akurat nie łącze się z Tobą w bólu 
|
Teraz to ja czuje sie osamotniona... 
Cytat:
E tam to wy się nie znacie, myślicie że jak żeście są większością to macie racje?  Bierzcie se Piqueta, a co  
Tylko Ciebie nie omamili 
|
No pewnie, w koncu mamy demokracje Ja wezme z mila checia ;] Tylko powstaje jeden maly problem... czy on tez mnie bedzie chial? 
Cytat:
Bożenka, nie dołuj, że czujesz sie jak stara baba, ja się tak będę czuć przez całe wakacje, teraz tylko mam takie różnie atrakcje, póki jeszcze pare znajomych nie wyjechało z miasta
Czy tylko ja nigdzie nie jade na wakacje? 
|
Eh... Takie zycie Ale poki co ciesz sie, ze masz co robic Bo ja jak juz nawet chce sie z kims spotkac to ta osoba nie ma czasu ;/ Ale za kilka tyg przyjezdza do mnie kuzynka wiec moze az tak zle nie bedzie...
Wiesz, ale ja w sumie jade na krotko i to z reszta w miejsce, w korym jestem co roku i juz mnie to powoli nudzi ;/ Bo chcialabym wyjechac np do Hiszpanii, ale nie mam funduszy 
Kolejna plotka:
http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,10082365,wiadomosc.html
Az mi sie smiac chce jak czytam takie rzeczy A pewnie i tak duzo ludzi wierzy w to co ci ludzie wypisuja.
|
|
|