Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-23, 18:39   #105
Insomnia89
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Takie panny młode sa najpiękniejsze
O matko, jakby tż miał mnie ubierać to bym wyszła za .. On uwielbia wszystko co błyszczy , białe mini, spodnie Czasami jestem przerażona
Panie na wrotkach marta posprztaja
I co najceikawsze, ona NIE była w ciąży

Wczoraj sie dowiedziałam, że z mojego byłego klasy kolezanka straciła chłopaka w wypadku. Dwa tygodnie po studniówce, byli zaręczeni, w lipcu mieli sie pobrać... kojarzę tą dziewczynę, ja to bym chyba na jej miejscu nawet do matury nei podchodziła. A ona polak zadała na 100%, angol chyba na 80%.

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
no cóz ja moge powiedziec ślicznie Insomnia wyglądałas a nawet buty miałyście takie same z tą znajomą

ja juz wykąpana nasmarowana ide czytac
A dzięki ludzie się na nas dziwnie patrzyli, bo my cały czas razem, takei same sukienki, obie w oksach

Niee, buty miałyśmu zupełnie inne. Ja miałam z okrągłymi czubkami z kokarką malutką, ona szpilki ze srebrnymi kamyczkami na początkumiałam moje peep'y ale ok. 21 musiałam zmienić, bo mnie poobcierały

Marta dzięki ja najbliższe wesele mam za rok w maju i czerwcu. Na oba trzeba iść... chyba z tego w maju to z TZem zrezygnujemy. Wczoraj jego braciak (czyli przyszły pan młody) powiedział, ze chce go na świadka.. Ja nie zgodzę się, by on świadkował, a ja żebym siedziała sama nie wiem gdzie z kim. Nigdy!