Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - potrzebuje sie wygadac
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-08, 20:27   #1
happygirl
Rozeznanie

Unhappy

potrzebuje sie wygadac

Nurtuje mnie to juz od kilku dni i tak naprawde nie ma obok mnie nikogo, przed kim moglabym sie wygadac. Mam problem w zwiazku - dotychczas bylo cudownie, ale ostatnio moja druga polowa ma sporo problemow roznej natury, zreszta wiekszosc na tzw. wlasne zyczenie. Z tego (chyba) powodu ostatnio jest jakos dalej, potrafi nie odzywac sie przez 2 dni (przy okazji zawodzac innych ludzi, ktorzy na niego licza). Zdarza sie, ze umawiamy sie, a on dzwoni pol godziny po umowionej porze, ze jednak nie moze sie dzis spotkac, bo musi przygotowac sie na nastepny dzien, niedawno wstal, itp. Z drugiej strony, twierdzi, ze nadal mnie kocha i czuje to, jak akurat mamy lepszy dzien. Zastanawiam sie tylko, czy moge nadal mu ufac, czy powinnismy dalej byc ze soba. Z jednej strony, jestem do niego bardzo przywiazana (jestesmy razem prawie od roku) i troche boje sie rozstania, bo wczesniej przez 4 lata bylam sama... A z drugiej strony mam wrazenie, ze nastepuje jakis powolny rozklad tego zwiazku. Coraz wiecej rzeczy zaczyna mi w nim przeszkadzac... Jest mi okropnie smutno, bo nie wiem juz, co moge zrobic... I czy powinnam robic cokolwiek... Czy zostawic sprawy swojemu losowi, zeby ulozyly sie tak, jak powinny... Dzis mielismy isc do teatru, a on znow sie nie odezwal... A bylo nam tak pieknie...