Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ja mam ze sobą zrobić?? :((((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-24, 00:11   #1
mysza007
Zakorzenienie

Co ja mam ze sobą zrobić?? :((((

Wiem, że tego typu wątek już się pewnie w tym dziale pojawił, albo i w ogóle na forum, ale jest ich tyle, że już takiego nie szukałam, tylko postanowiłam od razu napisać...
Nie wiem co robić...z moim TŻ w związku jesteśmy już długo i kiedyś nasze życie intymne układało się naprawdę super! Jednak już od dość dłuższego czasu ja nie mam w ogóle ochoty na seks (zresztą też pisałam to w jednym z wątków, ale tylko o tym wspomniałam)! Mój TŻ ma coraz większe potrzeby, a ja nie mam wręcz żadnych. Rozmawialiśmy o tym, ale jakoś nie potrafimy znaleźć rozwiązania tego problemu. On już ledwo wytrzymuje bez jakichkolwiek pieszczot, a ja nawet o nich nie myślę, ta sfera życia wręcz przestała dla mnie istnieć! Jest mu z tego powodu niezwykle przykro! Jest mężczyzną, którego bardzo kocham, z którym kocham przebywać, bardzo mi na nim zależy, ale naprawdę nie wiem dlaczego nie mam ochoty na seks! Myślałam, że może jak się nieco do tego muszę, dam sama sobie jakiegoś kopniaka (nie chodzi mi tu o seks na siłę), nieco wyluzuję to będzie ok, ale nawet to nie pomaga. Kiedyś nawet non stop oglądałam się za facetami, a teraz żaden mnie nie interesuje, nawet okiem na żadnego nie spojrzę i w ogóle faceci mogliby dla mnie nie istnieć! Wiem, że to jest trochę sprzeczne, bo najpierw piszę, że kocham swojego faceta, a potem, że w ogóle facetów mogłoby dla mnie nie być! Ale tak jest! Być może dlatego, że tylko mój TŻ jest dla mnie ważny i inni mnie nie interesują, ale tu znowu jest ten problem, że nie mam żadnych potrzeb, jeśli chodzi o seks! A mój TŻ naprawdę przez to cierpi! Co ja mam robić? Naprawdę nie wiem...
mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując