Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks w praktyce - higiena i wszystko z tym zwiazane...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-18, 10:21   #2
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Dot.: Seks w praktyce - higiena i wszystko z tym zwiazane...

Cytat:
Napisane przez Emaroselyn30 Pokaż wiadomość
- Co jesli kobieta jest bardzo mokra - zapas husteczek i osuszanie za kazdym razem?
Za każdym razem czyli kiedy? Nawilżenie podczas seksu ma konkretny cel i nie wiem po co miałabyś się tego pozbywać chusteczkami
Cytat:
- Czy to "mokro" wlasciwie jakos pachnie (tak jak sperma zresztą) i jaka powinna byc "prawidlowa konsystencja"- zdradze ze u mnie zazwyczaj jest to ciagnacy sie sluz w duzej ilosci i martwi mnie jak zobaczy to facet... (tak, pewne rzeczy z ciekawosci sprawdzalam))
Dla mnie wszystkie wydzieliny jakoś pachną. Nie wiem czy wszyscy to tak samo czują. W każdym razie myślę, że poznasz kiedy np. będziesz miała infekcję i śluz będzie wyglądał i pachniał inaczej niż zwykle. Normalnie to po prostu bezbarwny ciągnący się nieco śluz i tyle.
Cytat:
- Co z wyciekaniem spermy po stosunku - to sie dzieje od razu czy po jakims czasie i co z tym wlasciwie zrobic??
Tak, od razu. Możesz z tym zrobić co ci się podoba. Podłożyć ręcznik pod tyłek, biec do łazienki, wsadzić tampon, whatever.
Cytat:
- Czy seks ma jakis zapach? Mozna go jakos polepszyc?
Seks to jest konkretna czynności. Nie ma zapachu. Zapach ewentualnie mają ludzie i ich wydzieliny.
Cytat:
- Uzywacie dezodorantow intymnych, perfum itp?
Nie
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując