2008-06-24, 08:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam świeżego, letniego zapachu z nutą słodyczy, liczę na rady ;)
Cytat:
Napisane przez blowinbubble
Po sprawdzeniu wizualnym Bright Crystal wiem, że nigdy bym po niego nie sięgnęła w perfumerii- zupełnie nie mój styl butelki (a z braku pojęcia i rady na temat interesujących mnie zapachów, właśnie tym się kieruję), ale chętnie powącham, mam nadzieję, że nie pożałuję! 
|
Błąd. Ja przez 3 lata chodziłam wokół Lolity edp, bo mi nie grało żółte pudełko z fioletową zawartością, a jak już się zdecydowałam na niego, to przepadłam w tej miłości.
Nie zgodzę się z Dziką Truskawką, że Lanvin jest podobne do I love love. W życiu, przynajmniej na mnie, Pierwsze pachnie bzem i herbatką, takim delikatnym Earl Grey, a drugi oferuje mi tylko cytrusy.
Oto moje propozycje do testowania: Guccie Envy me (z lekką słodkawą nutą), Gucci EDP II, Bright Cristal Versace, Funny! Moschino (o wiele bardziej złożony niż I love love), Chance Chanel, Eternity Moments Calvin Klein, Carolina Carolina Herrera (podobne do Chance), Echo Davidoffa, Ibiza Hippie Escada, Still J. Lopez (herbata Earl Grey), Morgan de toi Morgan (cudownie słodziutkie), Baby Doll YSL (z tym, że one mają kwaskową nutę, to nie wiem, czy przypadłyby Ci do gustu)
|
|
|