Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak pod wpływem mężczyzny zmienia się kobieta?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-19, 15:27   #3
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Dot.: Jak pod wpływem mężczyzny zmienia się☠kobieta?

Cytat:
Napisane przez despotka001 Pokaż wiadomość
Niestety mój mężczyzna zamiast motywować mnie, utwierdzał tylko w przekonaniu, że przy nim jest bezpiecznie i nie muszę się o nic martwić. Tym samym mnie od siebie uzależnił i finansowo i emocjonalnie. Kiedy chciałam podjąć jakąś pracę i informowałam go o tym, mówił tylko "rób co chcesz, żebyś tylko była szczęśliwa" i tym samym dawał mi znak, że nie liczy się dla niego co będę robić i czy będę się rozwijać, bo on wszystko zapewni. Wiadomo jak każdy człowiek jest to potrzeba, którą trzeba zaspokajać aby czuć się psychicznie dobrze, tak więc ja czułam się źle nie realizując jej. Bo skoro jemu jest wszystko jedno? Szczęśliwa mogę być też bez pracy bądź pracując w Mc'Donaldzie(dla niego).
Muszę przyznać, że twoja interpretacja słów partnera jest przedziwna. Facet ci wprost mówi, że najbardziej mu zależy na twoim szczęściu, a ty w tym widzisz informację, że ma gdzieś co będziesz robić Zresztą czegokolwiek by nie powiedział, decyzja o podjęciu pracy ostatecznie należy do ciebie i nie możesz go obwiniać za to, że ci się jednak nie chce. On sobie może mieć fantazję zapewniania ci wszystkiego, ale jeśli ty czegoś z tego powodu nie robisz, to jest tylko twój wybór. Piszesz tak jakby to on był odpowiedzialny za twoje decyzje.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora