2008-06-24, 20:00
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V
P ,p i jeszcze raz P 
I.gęsta zupa meksykańska 9kawałki indyka,pomidor,papryka,bi ała i czerwona fasola,multum przypraw)
przekąski : z 20g orzechów laskowych,ciastko Digestive, mała paczka Cheetos'ow (wiem,wiem przegrałam życie )
II. Duszona bitka wołowa,kromka bułki żytniej pełnoziarnistej z Pastellą śródziemnomorską, mizeria ogórkowa
III. sernik krakowski, mała tarteletka razowa z truskawkami i kremem waniliowym, miseczka truskawek, 100ml lodów bakaliowych, kawa z mlekiem 2%
IV Wiejski lekki, z musem jagodowym Gerber,truskawkami, 20g Cheerios'ów ,tyleż samo BF,szczypta Nutelli
V. Leczo drobiowe duża porcja
ok.2600
Btw. mam kilka nurtujących mnie od dawna pytań ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Przez długi okres czasu jadłam 'wyliczone'1600kc ,waga stała w miejscu, jeśli zwiększę utrzymaniową ilość do 2000 przy siedzącym trybie ;> (ze sportem dojdzie do 2400)to organizm potraktuje to jako 'nadwyżkę' ??
Jak również ,gdy jestem obecnie na P, mam z powodu osłabienia organizmu po zabiegu szczątkową ilość ruchu , czy mimo dużej podaży białka (2g/kg)zamiast mięśni wykształci się tylko tkanka tłuszczowa
|
|
|