Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sonda najlepsze nowości 2005
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-09, 10:55   #7
201607150859
Konto usunięte

Dot.: Sonda najlepsze nowości 2005

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Ja muszę podumać. Z najświeższych nowości najbardziej podoba mi się Cerruti Collection (Ilonka zapomniałaś dodać słowo Collection do sondy!) i My Queen, ale z tych trochę wcześniejszych to byłby to Angel Lily, bezapelacyjnie najbardziej oszałamiająca premiera Muszę jeszcze pomyśleć, czekam na Stellę Rose Absolute, którą mój przyjaciel kupił mi za granicą a ktorą odbiorę pewnie za parę dni
Zabrakło mi w zestawieniu Very Irresistible Sensual, i Valentino Absolute, no ale każdemu może coś umknąć przy takim zestawieniu - jest opcja inne i tam mżna to wcisnąć
Smoczyco, wiem o slowie Collection, ale nie wiem czemu nie dopisałam Z lenistwa prawdopodobnie. Sonda ma tylko 20 opcji do wyboru i więcej się nie zmieściło, dlatego jest alternatywa inne. Myślałam jeszcze o kilku innych (np. Paris Hilton czy J.Lo Live) ale już miejsca było brak. Dla mnie wybór strasznie ciężki i też się zastanawiam cały czas. Zawsze można się wstrzymaćdo momentu, aż się człowiek zapozna ze wszystkim. Ja myślę, że w tym roku jest sporo ciekawych nowości, ale taka sonda dla zabawy chyba nie jest zła
201607150859 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując