Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zapomnieć
Wątek: Jak zapomnieć
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-25, 22:19   #3
Antoiineette
Rozeznanie

Dot.: Jak zapomnieć

Przede wszystkim rzuca mi się w oczy, że on jest bardzo młody. Niektórzy mogą mówić, że wiek to tylko liczba, ale niestety często młody wiek niesie ze sobą niedojrzałość (zwłaszcza u facetów, chodź u kobiet też bywa). Wydaje mi się, że tak było w Waszym przypadku. Ty w tym wieku myślisz już jak dorosła, odpowiedzialna kobieta a on- najwyraźniej jest jeszcze dzieciakiem, który chce się wyszaleć. Też mi się wydaje, że potraktował Cię trochę jak zapasowe koło, a że szybko znalazł inną opcję...
Wyrzuć wszystkie rzeczy, które Ci o nim przypominają, wyjdź do ludzi, poznaj nowe osoby... Wiem, że to wszystko może się wydawać stekiem głupich rad, ale myślę, że od tego warto by zacząć. Wiem, że to trudne, ale staraj się nie rozmyślać nad Waszym związkiem i nie roztrząsać wszystkiego. Wypaliło się z jego strony, zostawił Cię- to bardzo przykre, ale jesteś młodą dziewczyną, która ma przed sobą całe życie i powinna z niego brać garściami to, co najlepsze
Trzymaj się
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując