2018-01-02, 22:15
|
|
Przyczajenie
|
Problem z chłopakiem, proszę o radę
Nie wiem jak to wszystko najlepiej tutaj ująć, ale postaram sie szybko i zwięźle. Nie wiem nawet czego oczekuje, chyba żeby sie wygadac, zrozumienia i może jakiejs rady.
ja 20l, on 22l
więc mój problem z chłopakiem polega na tym, że on oczekuje ode mnie abym robiła mu dobrze, a on się nie garnie żeby się 'odwdzięczyć'.
Przy 69 jak tylko on skończy to już nie jest zainteresowany kontynuowaniem i ja zostaje niezaspokojona.
Kilka razy 'na poczatku' (z perspektywy czasu) związku zrobił mi dobrze tak że rzeczywiście byłam zadowolona.
Ilekroc pokazuje mu na rozne sposoby, ze mam ochote on albo nie reaguje bo nie ma ochoty i jeszcze sie denerwuje, albo powtarza sie sytuacja z tym 69. Mam wrazenie ze ciagle tylko ja nalegam na te rzeczy, juz mi po prostu glupio i na dodatek czuje sie odrzucana ciagle, nieraz plakalam przez to .
Nie spalismy ze soba jeszcze, ja jestem gotowa juz od dluzszego czasu, ale narazie wyglada to wszystko w ten sposob toteż jestem sfrustrowana.
Nie wiem, może ktoś mi powie o co chodzi z tym ? bo to znowu sie powtórzyło
nie chcialabym z nim sie rozstawac z takich powodów, ale bardzo mnie to irytuje juz.
duzo by pisac..prosze o jakas rade
|
|
|