Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowe 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-01-03, 20:23   #3762
norka93
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
ja mam tylko preglife

A co do terminu z USG to o ile ktoś wie,jak miał ovu, to bardziej się na to patrzy, bo potem lubi baaardzo odbiegać właśnie ze względu chociażby na geny
No i właśnie ja jestem na 99% pewna, kiedy miałam owulację, robiłam testy dzień po dniu, mam krótsze niż dłuższe cykle - 27dniowe. W dniu spodziewanej miesiączki miałam na teście mocno widoczną kreskę, ale nikogo to nie interesuje [emoji57] Wgle, mam wrażenie, że lekarze mnie olali pod tym względem, jeden i drugi. Pierwszy zmierzył dość szybko, a drugi przyjmie mnie na pierwszą wizytę dopiero w 10t1d, toż to nie jest już mega wczesna ciąża, gdzie stwierdza się ew. termin według USG. Ale możliwe, że jestem po prostu przewrażliwiona [emoji3] Każę wpisać sobie termin na 1wszego sierpnia i basta. Powiem o owulacji, o testach, o cyklach i zobaczymy.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Ja mam tą ksizkę ciężarówka przez 9 miesięcy, kupiłam ją w zeszłym roku jak jeszcze nie wiedziałam że moja ciąża o cp. Nie wywołuje u mnie jakiś wielkich zachwytów. Jest napisana z humorem, ale czegoś mi w niej brakuje.

Dziewczyny pierwszy raz od około dwóch miesięcy otworzyłam chrupki paprykowe. Zjadłam póki co chyba 5. Rewelacji nie ma, więc chyba jeszcze nie czas na nie I mam haka na męża, bo mój gin w karcie cięży napisał "nie sprzatać !" a ja dodałam jeszcze "Niech Pan doktor jeszcze powie żeby nie robić prania i nie wieszać" a doktor patrzy na męża i powtarza po mnie "nie robić prania, nie rozwieszać"
Super doktor, pozazdrościć! [emoji3] A z jakiej firmy chrupki? Jak paprykowe, to tylko Lay'sy [emoji3] Moje ulubione, to o smaku salsy od StarChips [emoji7]

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora