2018-01-03, 20:29
|
|
|
Przyczajenie
|
nie może przeżyć, że zrobiłam to z innym...
Dziewczyny, mam problem. Mam 20 lat, od pół roku jestem z chłopakiem, wcześniej byłam w dwuletnim związku. I tu wszystko się zaczyna.. Mój chlopak wiedział, że nie jestem dziewica. Jednak seksu z tamtym człowiekiem bardzo żałuję, nie zdarzyło się to więcej niż 4 razy i zaraz się rozstaliśmy, ponieważ okazał się palantem. Przez to wszystko wcale nie czułam się w tej kwestii doświadczona, przed swoim pierwszym razem z obcenym chłopakiem towarzyszył mi taki sam stres. Naprawdę to co było uważam za jedną wielką pomyłkę i nawet nie przyniosło mi ani trochę przyjemności.. pewnie domyślacie się czemu. Dziś po ''igraszkach'' z obecnym TŻ spytał mnie gdzie się nauczyłam tak dobrze sprawiać oralną przyjemność, ja się zaśmiałam i powiedziałam, że nigdzie. Potem spytał mnie czy robiłam też kiedyś swojemu byłemu i zgodnie z prawdą powiedziałam, że tak. Nie chciałam go oszukiwać, tym bardziej on wie kiedy kłamie. I wtedy się zaczęło. Powiedział, że się nie spodziewał tego i bardzo go zaskoczyłam. Potem niby wszystko było okej, ale czułam, że coś jest nie tak bo bardzo posmutniał. Spytałam go co jest grane to powiedział, że nie może oswoić się z tą myślą i dziwnie się teraz czuje. Nie wiem jak mam na to reagować? Zrobilo mi sie przykro, poczulam jakby sie mnie brzydzil... Już sama do siebie mam wyrzuty, ze miedzy moim bylym a mną zaszedl taki incydent tym bardziej, ze to bylo tak malo razy i tylko po to, zeby zobaczyc jak to jest. Wiem, ze nie powienien rozliczać mnie z przeszlosci. Dziewczyny, jak mam mu to wyjasnic? Czy ja w ogole powinnam? Nawet mnie nie pocalowal na pozegnanie, czuje obrzydzenie sama do siebie...
|
|
|