2018-01-04, 23:12
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Proszę, fajne są ale podobno tylko w jednym egzemplarzu 
Biorę jednak szary 03 
|
Czyli ten sam co nasz😊 słuszny wybór 😁
Cytat:
Napisane przez kasia6713
a jeszcze mi się przypomniało z wizyty, że ginka pytała mnie, czy brzuch mi się stawia. Powiedziałam, że się zdarza mu tak twardnieć i to na dole brzucha (szczególnie pod pępkiem). Spojrzała na mnie podejrzliwie i spytała jak często. Powiedziałam, że nie ma na to reguły - że w jednym dniu wogóle, a w innych 3/4 razy dziennie.
Powiedziała mi, że jeśli przejdzie to w regularne twardnienia (co pół, a nawet co godzinę) to mam jak najszybciej zgłosić się na wizytę, to może mieć to związek z nadchodzącym porodem i trzeba to często monitorować 
Jeśli jest to z taką częstotliwością to jest póki co spokojnie 
Piszę o tym, bo wiem, że niektóre z Was mają też takie objawy 
|
To ja powinnam urodzić już jakieś 2 msc temu 😉 w tym tygodniu znów mi się częściej spina... A już było lepiej po tych no spach i mg... Ale chyba nie jest to reguralne. Ani bolesne. Nie chcę jeszcze rodzić 😂
Cytat:
Napisane przez Pannkaka
Ledwo nadrabiam, dzis wzielam dzien wolny, zeby na spokojnie pojsc na wizyte do poloznej, pospedzac jeszcze czas z corka jak przedszkole zamkniete, myslalam, ze odpoczne. Po poludniu zrobilo mi sie strasznie slabo, najpierw sie przespalam, a potem meza uprzedzilam, zeby mnie obserwowal, bo momentami mialam bialo przed oczami. Troche odpoczelam, wypilam mase wody i sie poprawilo. U malucha na szczescie wszystko ok, rusza sie az za mocno, jak mnie kopnie to czasem nawet krzykne... Znowu siedzi glowa w dol i znowu spojenie lonowe mi dokucza. Chce juz marzec 
|
Oj więcej spokoju i odpoczynku ci się należy. Dobrze że maluch ok.
Ze spojeniem też ostatnio mam problem... Mi pomaga siedzenie na piłce, ale nie wezmę jej ze sobą wszędzie 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|