2018-01-04, 23:43
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: antykoncepcja
Cytat:
Napisane przez PRT
Polecam komputer cyklu. Nie ma sensu się faszerować chemią.
|
A ja nie polecam Nie wygodne, nie wolno uprawiac seksu przez wiele dni. Slaba antykoncepcja
Nie wiem po co wchodzic w temat, gdzie dzieczyna stosuje antykoncepcja taka, jaka sama sobie wybrala i polecac jej inna, a te odradzac.
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------
Cytat:
Napisane przez paaulina0001
Witam, mam pytanie odnośnie antykoncepcji. Jestem przy 3 opakowaniu tabletek vines, niestety w 3 tygodniu nie wzięłam 2 tabletek czynnych( wczoraj i przed wczoraj). Dziś powinnam wziąć ostatnia a jutro placebo. Chciałabym Dowiedzieć się czy powinna teraz rozpocząć kolejne opakowanie czy poczekać do okresu? Oraz przez jaki czas stosować dodatkowa antykoncepcję? Pozdrawiam
|
Jesli tabletki sa dwuskladnikowe to mozesz zrobic juz przerwe lub polaczyc opakowania (w ulotce powinno pisac co w takiej sytuacji zrobic). W jednym cyklu trzeba wziac minimum 16 tabletek czynnych.
---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------
Cytat:
Napisane przez wkiara86
Bierz normalnie aż do końca opakowania i czekaj na miesiączkę. Dodatkowe zabezpieczenie ja bym stosowala aż do miesiaczki
|
Robisz dziewczynie krzywde, moze w ten sposob zajsc w ciaze... Jesli zapomina sie ostatnich tabletek czynnych mozna polaczyc opakowania lub zrobic przerwe i nie brac dodatkowych. Te tabletki, ktore teraz zapomniala JUZ sie licza jako przerwa
Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Czas edycji: 2018-01-04 o 23:35
|
|
|