2005-10-10, 11:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: styczniowe mamusie
Wiolu to Ty zamierzasz jeszcze rok chodzic w ciązy? bo ja mam nadzieje ze w 2006 uda mi sie urodzic
Jesli chodzi o kombinezonik to ja rodze 23 stycznie i zamierzam 68 kupic bo przeciez pod kombinezonik też sporo szmatek trzeba włozyc, a jak dzidzia sie w nim lekko utopi to nawet lepiej, bedzie jej cieplej....Zreszta ja widziałam na giełdzie kominezoniki dla noworodków i mają rozmiar tzw.uniwersalny, tzn do pół roczku dzidzia sie w takim miesci.
A jak z wózkami? kupujecie w styczniu czy dopiero na wiosne? ja planuje dopiero w marcu bo nie wyobrazam sobie jazdy wózkiem po śniegu...a w marcu to i śniegu mniej.... i troszke cieplej...i dlatego zastanawiam sie wogóle czy głęboki kupowac czy tylko rozbudowaną spacerówke. Jak bede miała z dzidzia wyjsc w czasie styczen -marzec to bede nosiła w nosidle (takim na brzuch i pod kurtke) bo wydaje mi sie że bardziej ja ogrzeje swoim ciałem niz w wózku. No a jak beda siarczyste mrozy to i tak wtedy nie wyjde....ale jak jakis -5stopni to pod moją kurteczka i w kombinezoniku to chyba wystarczy....
a apropo wielkosci ciuszków to kilka rzeczy mam 56 bo nie wiem jak mały brzdąc wyskoczy ale faktycznie wiekszosc to 62 i 68
|
|
|