Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trussardi Jeans
Wątek: Trussardi Jeans
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-10, 16:25   #2
joannea
Zadomowienie

Dot.: Trussardi jeans

byłam gotowa kupić Jeans tylko dlatego, że kosztowały 7,5 euro (są wycofywane). Jednak nawet moje wrodzone skąpstwo nie było w stanie przeskoczyć tej kompozycji - zdecydowanie nie są to wysublimowane, eleganckie perfumy. Jednak nazwa "jeans" jest symptomatyczna, zapach nie wykracza poza bieganie na działce w wycieruchach, nie ma głębi.
W zasadzie kompozycja powinna mi odpowiadać - fiołki, piżmo, białe kwiaty, wszystko to, co tygrysy... A jednak Jeans jest przede wszystkim swieżakiem. Dość dusznym, ale jednak. I NIE MA W NIM FIOŁKÓW. Albo są zupełnie stłamszone średnio subtelnymi ozdobnikami. Moje wspomnienia krażą wokół specyficznego hałasu Jeans. Poszczególne składniki nie tworzą pełnej kompozycji, ale same sobie pobrzmiewają (może dlatego odbieram je jako męczące), przez co, w dośc krzykliwy sposób, się zagłuszają.
Niedawno zaciągnęłam Mam do Douglasa, żeby skontrolowała Jeans - jej jednak też nie przypadł do gustu (pomimo skandalicznej polskiej ceny 200+PLN), określiła go jako banalny.
joannea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując