Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-10, 18:49   #1629
maartini92
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. VIII

[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;80385336]w ogóle się dzisiaj z rana wkur%$# a raczej zostałam wkur#% przez szefa i mnie do tej pory trzyma wypijam 2 piwo i dalej mi nie przechodzi!

otóż mamy laskę w dziale która zatrudniła się 8 miesiacy temu i za miesiac odchodzi do poprzedniej pracy, ale odkąd u nas pracuje to na potęgę wykorzystuje opieke i l-4 co wszystkich wkurza i o czym od początku koledzy próbowali żeby szef coś z tym zrobił, teraz za 2,5 tygodnia odchodzi i gówno robi a do tego znowu od dzisiaj wzięła l-4 na dziecko bo podobno miało wypadek na basenie - skomentowałam to słowami że "znowu" a mój szef mnie dobił tekstem że nie mam prawa komentowania bo nie mam dzieci! nosz â�☠â�☠â�☠â�☠a i tu mnie ugodził w czuły punkt - jakbym mogła to już dawno bym miała dwójkę dzieci
a miałam go do dzisiaj za fajnego szefa i byłam mu mega wdzięczna za wszystko dla mnie zrobił [/QUOTE]

Jak on mógł Ci tak powiedzieć.. okropnie się zachował... może nie chcesz mieć dzieci, może nie możesz, a może jeszcze coś innego i nic mu do tego a komentować masz prawo tak jak każdy inny... W końcu macie powody by się w firmie denerwować skoro tamta babka bierze zwolnienie co chwila..
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora