Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - antidral
Wątek: antidral
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-29, 13:51   #3
pannajoannaa
Raczkowanie

Dot.: antidral

Nakładasz go wieczorem, po kąpieli, potem rano możesz normalnie używać dezodorantu jeśli chcesz i efekt utrzymywał się u mnie przez tydzień. Ja jednak zmyłam ten antidral jakieś 15 minut po nałożeniu, po prostu zaczął mnie tak niemiłosiernie palić, a pachy szczypać ... na początku pomyślałam, że wytrzymam i to znaczy, że działa, ale po kilku minutach zaczęło się to robić tak niemiłosiernie drażniące, że było nie do wytrzymania, a co najgorsze, nawet jak to zmyłam to i tak bolało:/ Tak więc przez 40 minut chodziłam ze zdrętwiałymi pachami z bólu (jak to brzmi;D). Tak było za pierwszym razem - myślałam, że to dlatego, że nałożyłam go świeżo po depilacji, więc bez obaw użyłam go po raz drugi - i tym razem ból był tak samo nie do zniesienia i również go zmyłam co również niewiele pomogło w zlikwidowaniu bólu. No ale efekt był, muszę przyznać, że nie spociłam się ani trochę, aż dziwne, bo mogłam biegać w najgorętszym słońcu a pod paszkami było sucho, świetne uczucie Teraz już go nie używam co prawda, bo ciarki mi przechodzą na samą myśl o tym okropnym bólu, ale co ciekawe - wcale nie mam problemów z potliwością, a już z miesiąc go nie używam. No ale jak powrócą jakieś problemy to już wolę pocierpieć noc i zasnąć, niż potem przez tydzień ukrywać pachy