2008-06-29, 20:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
Napisane przez malin30
Cześć Dziewczyny! kulbit, dobrze, że czujesz się już trochę lepiej - czyli idzie ku dobremu. aaneczka, jak samopoczucie? Tav, a Tobie nikt nie może zrobić kakao?  U mnie kuchnia zaczyna powoli swoje życie - rzeczy z kartonów prawie pochowane, a te, które stały w pokojach na wierzchu, sa sukcesywnie myte i wkładane do szafek. To straszne logistyczne przedsięwzięcie  bo kuchnia mała i trzeba jakoś z głową wszystko porozmieszczać, ale czy się wszystko zmieści?....
|
Moje samopoczucie... , hmmm... rozumiem, że pytasz o piątkowe wydarzenia. Psychicznie już w miarę ok, ale jeszcze nie postanowiłam co zrobię...
Cytat:
Napisane przez kulbit
Widzę Malinko że doprowadzania kuchni do ładu ciąg dalszy  Chyba fajne jest takie szykowanie dopieszczanie własnego gniazdka prawda?
Ja też korzystając z okazji, że i tak musze siedzieć w domku postanowiłam zrobić wreście porządek w szafie z ubraniami  Dzięki temu "odnalazłam" parę ubrań o których już całkiem zapomniałam  I okazało się, ze jedne letnie spodnie, które kiedyś nosiłam i bardzo lubiłam znów są na mnie dobre!!!  A 2 lata z rzedu na d.. mi nie wchodziły 
|
Ha ha, ja jak ostatnio zrobiłam porządki w szafie znalazłam fajny top, którego ani razu nie miałam na sobie, a kupiłam go w zeszłym roku . Tak jakoś przepadł na długo w czeluściach szafy...
Cytat:
Napisane przez Taverney
Malinku Drogi niestety, ale nikt mi kakao nie zrobi... W domu dziś jestem zupełnie sama, nie licząc psa. I nawet wychodzić dalej niż na spacer mi się nie chciało.
|
|
|
|