Wątek
:
Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-06-29, 19:27
#
1881
Synta
Rozeznanie
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Cytat:
Napisane przez
freddy296
Hmm... widzeze chyba moj Kuba ma najmniej zebów... mamy od listopada 6 zebow
nooo niedawno zauwazylam ze juz delkatnie wyszla gorna czworka...
A nie...a właśnie że nie.... Piotruś ma tylko 5 zębolków a na dodatek "only" 2 w całej okazałości bo resztę widać dopiero w połowie.
Ewuś trzymaj się jutro.... może to głupie ale jak już będzie po pogrzebie to będzie jakby "lżej".... bo dopóki ten ktoś jest jeszcze "z nami" to chyba jest gorzej. Przynajmniej w moim przypadku tak było.
Franiu - Edytko:
ja jestem Agnieszka. Mam synka Piotrusia ur. 06 marca i córeczkę Paulinkę - 5 lat. Mężatką jestem od ponad 7 lat. A miesiąc temu "stuknęła" mi 30-stka.
Piotruś jak to chłop .... ma oczywiście 5 motorków w dupce i nigdzie nie ma go więcej jak 3 minuty. Apetyt ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wielki, niestety na dworze wszystko pcha do buzi więc cały czas na spacerkach zatykam go smoczkiem. Jednak średnio zabawnie jest gdy jadąc wózkiem po chodniku rzuca tego smoczka na środek jezdni a ja czatuję kiedy samochody przejadą żebym mogła go zabrać. Od wczoraj ma smoczka na wstążeczce na szyi
Wisienko
: a co z Twoją dietą? Jaka pizza? i może jeszcze napoje "kolorowe", które zawierają duuuzo cukru
"totalna rozpusta"
... och ty rozpustnico
Gołąbku
: no to Ci bartuś zaszalał
Miałam popisać więcej ale tz-cik redsika przyniół i trzeba na meczyk się szykować.... jeszcze tylko Paulinkę wysmarować pudrem płynnym i gotowe.
Całe szczęście, że mocno jej nie wysypało i powooli już zaczynają robić sie strupki. No ale przecież musi wyzdrowieć szybko bo w sobote i w niedzielę mamy festyn ... a tam karuzele, samochody, kucyki i mnóstwo innych atrakcji...
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Synta
Znajdź więcej postów Synta