Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 19:35   #2900
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
Madzialenko, bardzo ładnie wyglądałaś i we fryzurce i w sukience. Ale podobna jesteś do mamy!
dzieki ale wiesz... duzo osoób mowi mi, ze do taty jestem podobno. ja tam juz nie wiem jakis taki mieszaniec ze mnie. napewno oczy mam taty a nos mamy
Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Madzia - w tej fryzurze wyglądałaś przepięknie, bardzo naturalnie, a jednak tak wyjątkowo. Zgadzam sie z twoją mamą - z szystkich fryzur jakie miałaś ta była wyśmienita, i pasowałaby do każdej sukni. Śliczna! Tak przy okazji masz świetną sukienkę , ja niedawno kupiłam podobną do tej, którą ma twoja mama, i jestem bardzo zadowolona:

Przepraszam, że zamazuję twarz, ale jakoś ostatnio straciłam ochotę na wrzucanie swojej twarzy na net . W ogóle nie pokazałam wam jeszcze zdjęć z pobytu rodziców. Może dzisiaj coś wrzucę, jak jeszcze znajdę chwilkę.
Dziekuję i własnie czuję sie świetnie w tej fryzurce fryzjerka powiedziała, ze spokojnie welon się da przypiąć a loczki miałam kręcone na prostownicę a nie na wałki jak wam pisałam wczesniej
Sukieneczka rzeczywiscie bardzo podobna do tej co miała moja mama. slicznie podkreśla figurkę.
To czekam na fotki z pobytu rodziców. a czemu straciłas ochote na pokazywanie twarzy??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora