2008-06-29, 19:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Napisane przez Taverney
Madzialenko, bardzo ładnie wyglądałaś i we fryzurce i w sukience. Ale podobna jesteś do mamy!
|
dzieki ale wiesz... duzo osoób mowi mi, ze do taty jestem podobno. ja tam juz nie wiem jakis taki mieszaniec ze mnie. napewno oczy mam taty a nos mamy
Cytat:
Napisane przez rav12345
Madzia - w tej fryzurze wyglądałaś przepięknie, bardzo naturalnie, a jednak tak wyjątkowo. Zgadzam sie z twoją mamą - z szystkich fryzur jakie miałaś ta była wyśmienita, i pasowałaby do każdej sukni. Śliczna! Tak przy okazji masz świetną sukienkę  , ja niedawno kupiłam podobną do tej, którą ma twoja mama, i jestem bardzo zadowolona:
Przepraszam, że zamazuję twarz, ale jakoś ostatnio straciłam ochotę na wrzucanie swojej twarzy na net  . W ogóle nie pokazałam wam jeszcze zdjęć z pobytu rodziców. Może dzisiaj coś wrzucę, jak jeszcze znajdę chwilkę.
|
Dziekuję i własnie czuję sie świetnie w tej fryzurce fryzjerka powiedziała, ze spokojnie welon się da przypiąć a loczki miałam kręcone na prostownicę a nie na wałki jak wam pisałam wczesniej
Sukieneczka rzeczywiscie bardzo podobna do tej co miała moja mama. slicznie podkreśla figurkę.
To czekam na fotki z pobytu rodziców. a czemu straciłas ochote na pokazywanie twarzy??
|
|
|