2018-01-12, 18:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
Napisane przez Kiwi18
Domi
Mecassie  co za sasiad!
Ilsa eh... co ta tesciowa 
Moja mała ma coś gorączkę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------
Lelowa super że z dzieciątkiem wszystko ok  ładna waga  a hemoglobina na pewno Ci sie podniesie po tym leku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Zdrowka dla corci! Oby moja nie byla chora po tych maratonach.
Hemoglobina wzrosnie na pewno ale juz sie obawiam zaparc, za pierwszym razem byly masakryczne po tym leku :/
Cytat:
Napisane przez Ojoanna29
Lelowa, super że wszystko dobrze, duża ta Twoja ksiezniczka  ja oczywiście nie zapytałam o wagę przewidywana przy porodzie, dostałam zaćmienia umysłu jak zwykle  Ale pewnie jeszcze ze 2 usg wpadną do porodu.
.
|
Mi tez wpadna 1 albo 2 usg do porodu ale u ginki na nfz, a tam sie ani wagi ani niczego innego nie dowiem. Za to lekarz, u ktorego bylam w czwartek mowil, ze nie ma sensu zebym robila u niego jeszcze jedna wizyte, oczywiscie jak chce to moge przyjsc ale on nie widzi zaenych wskazan, mowil, ze jest wszystko ok, a z waga to przy corce tez mi dobrze okreslil, miala 4kg bez 5 gram wiec u drugiego dziecia myale, ze nic a nic sie nie pomylil.
Cytat:
Napisane przez Torrence
 Przejechałyśmy tydzień na tym samym wózku
Ale tą wagą mnie zaskoczyłaś!! Ja mam na opisie usg 10 g mniej i zakładałam, że Mała będzie miała tak 3-3200 maks a Ty mi mówisz że z terminem tydzień później przewidują ponad 4 kg? 
|
I mamy to juz za soba, ulga co nie? [emoji8]
Ja na 3 kg nie licze, serio [emoji12] Ale u ciebie jak najbardziej tak moze byc, wzrost, waga rodzicow tez ma pewnie jakies znaczenie, no i waga urodzeniowa poprzednich dzieci, u mnie to juz raczej tak bedzie jak gin mowi, choc w 1 ciazy wmawialam sobie, ze urodze max 3,5kg dziecie, aha akurat[emoji23]
|
|
|