Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-12, 18:39   #4905
lelowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Domi
Mecassie co za sasiad!
Ilsa eh... co ta tesciowa
Moja mała ma coś gorączkę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Lelowa super że z dzieciątkiem wszystko ok ładna waga a hemoglobina na pewno Ci sie podniesie po tym leku

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdrowka dla corci! Oby moja nie byla chora po tych maratonach.
Hemoglobina wzrosnie na pewno ale juz sie obawiam zaparc, za pierwszym razem byly masakryczne po tym leku :/

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Lelowa, super że wszystko dobrze, duża ta Twoja ksiezniczka ja oczywiście nie zapytałam o wagę przewidywana przy porodzie, dostałam zaćmienia umysłu jak zwykle Ale pewnie jeszcze ze 2 usg wpadną do porodu.
.
Mi tez wpadna 1 albo 2 usg do porodu ale u ginki na nfz, a tam sie ani wagi ani niczego innego nie dowiem. Za to lekarz, u ktorego bylam w czwartek mowil, ze nie ma sensu zebym robila u niego jeszcze jedna wizyte, oczywiscie jak chce to moge przyjsc ale on nie widzi zaenych wskazan, mowil, ze jest wszystko ok, a z waga to przy corce tez mi dobrze okreslil, miala 4kg bez 5 gram wiec u drugiego dziecia myale, ze nic a nic sie nie pomylil.

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Przejechałyśmy tydzień na tym samym wózku

Ale tą wagą mnie zaskoczyłaś!! Ja mam na opisie usg 10 g mniej i zakładałam, że Mała będzie miała tak 3-3200 maks a Ty mi mówisz że z terminem tydzień później przewidują ponad 4 kg?
I mamy to juz za soba, ulga co nie? [emoji8]
Ja na 3 kg nie licze, serio [emoji12] Ale u ciebie jak najbardziej tak moze byc, wzrost, waga rodzicow tez ma pewnie jakies znaczenie, no i waga urodzeniowa poprzednich dzieci, u mnie to juz raczej tak bedzie jak gin mowi, choc w 1 ciazy wmawialam sobie, ze urodze max 3,5kg dziecie, aha akurat[emoji23]
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora