Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-29, 20:42   #2674
izuxyz
Raczkowanie

Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2

Iwa_iw, nie przejmuj się mężem - ja dzis mojemu dałam dyspensę z okazji finału Euro, a nawet go do baru zawiozłam, taka jestem dobra żonka
A dziadkom się trochę dziwię że nie przyszli na wesele no bo z Tobą przecież skłóceni nie byli a właśnie Ciebie najbardziej ich nieobecność dotknęła... no ale czasami tak bywa... nie sądzę że swoim postępowaniem chcieli Ci sprawić przykrość więc głowa do góry!

Ja od czwartku zaczynam szkołę rodzenia - 4 spotkania raz w tyg. po 2,5 godz. za 150 zł, czyli cały lipiec praktycznie. W sierpniu będziemy ćwiczyć w domu to czego się nauczymy żeby we wrześniu wszystko gładko poszło
Zapisałam się też na pilates - jest nas dwie brzuchate, reszta to niecięzarne ale instrutorka czuwa nad nami i zwraca uwagę jak mamy wykonywać poszczególne ćwiczenia - generalnie to musimy się bardziej rozkraczać żeby brzuch miescił się między udami. Fajne te ćwiczenia, wzmacniają mięśnie nóg tak więc mam nadzieję że bedzie mi łatwiej podczas porodu, zwłaszcza jeśli nie będę rodzić na leząco.

izzi super brzuszek! Z resztą w ogóle swietnie wygladasz!
izuxyz jest offline Zgłoś do moderatora