Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-29, 19:46   #4450
Mercy
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam

Ja właśnie z miasta wróciłam tęsknię za TŻ, na dodatek jakby cały czas był poza zasięgiem,bo jak chcę puścić sygnał to poczta się włącza ale już pomału odżywam,mam nadzieję,że nie zapomni tam o mnie i jak wróci to nie będziemy się mogli sobą nacieszyć tylko nie wiem czemu targają mną myśli,że jak jest tak daleko,to o mnie zapomni ...
Aguś nie martw sie na zapas, a jak zapomni.....to nie jest Ciebie wart

Mercy - mam nadzieję,że ciasto będzie pyszne

jeszcze galaretka trzeba pokryc i będę próbować

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Impreza sie odbyła i była bardzo udana ale stanowczo za dużo alkoholu poszło niestety, w tym wieku już się powinno znać umiar, bo później może się źle skończyć cały czas było fajnie, ale jak już poszliśmy do knajpy to Siss sie źle poczuła i musieliśmy ją odwieźć do domu później jeszcze jedna kupela pojechała i wzięła moje klucze, a ja z reszta towarzystwa dotarliśmy dopiero ok 5 i nie mogliśmy za Chiny sie dostać do mieszkania (u mnie w bloku jest tak ze na klatce są jeszcze dodatkowe zamykane korytarze i tam 3-4 mieszkania w każdym korytarzu) W końcu ja się zaczęłam strasznie denerwować i ogólnie histeryzować że może się coś siostrze stało, skoro nie otwiera i efekt tego był taki zę wybiłam szybę w drzwiach żeby sie dostać na korytarz nie wiem jakim cudem mi sie nic nie stało... no w każdym razie drzwi nie musieliśmy wyważać, bo Siss się obudziła jak zapukaliśmy do drzwi spała i nie słyszała strasznie długo się później zbierałam z tej histerii ehhhhhhhhh no i teraz nas czeka wstawianie szyby... oczywiście na koszt Siss
no a teraz sie źle czuję, ale to już inna bajka w każdym rzie nie piję już

zarz meczyk będę oglądać i chyba się glebnę do łóżka

miłego wieczorku
Oj ale przygoda, ale wcale sie nie dziwie ze sie wystraszyłaś, dobrze ze nic ssobie nie zrobiłas jak wybijałaś tę szybęale musiałas być zdeterminowana

Miłego wieczorka