Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-01-12, 19:26   #4918
asiula1306
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
A może porcjować i mrozić? Takie drożdżowe albo babeczki się fajnie dają zamrażać

Bardzo dobry zakup bo mi ten termometr pływa zamiast tonąć i wyświetla za niską temperaturę. Muszę coś wymyślić żeby się topił

Genialnie niech im w dzieciach wynagrodzi

Cytuję bo zapomnę

Bardzo miłe że strony tej kobiety z dzieckiem i widać figurę masz jak rurę tzn taką piękną

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mam juz zamrozony makowiec i sernik ze swiat [emoji14] a zamrazarka jest mala, muze jeszcze wygospodarowac kawalek miejsca na ewentualne mleko wiec mrozenie nie wchodzi w gre
Cytat:
Napisane przez Domi_001 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie nadrabiam bo mam ponad 100 stron.. Ale mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. My od wtorku w szpitalu na obserwacji.. Na razie niby wszystko dobrze w poniedziałek się dowiem kiedy mnie wypuszcza. A tym cZasem... Kolacja.. dbają o nas.. nawet witaminki dają.. Załącznik 7387576

Mmm coz za apetyczne jedzonko :/ trzymajcie sie zdrowo!
Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Lelowa, super że wszystko dobrze, duża ta Twoja ksiezniczka ja oczywiście nie zapytałam o wagę przewidywana przy porodzie, dostałam zaćmienia umysłu jak zwykle Ale pewnie jeszcze ze 2 usg wpadną do porodu.

Domi, a coś Ci zaradzili na te wody? Mnie tak na polowkowych wystraszył lekarz, że za mało, inni mówili że ok.. Piłam mnóstwo wody i na każdym usg lekarze mówili że wszystko w normie.
Woda chyba nie ma wplywu- ja na poprzedniej wizycie mialam duzo wod plodowych, teraz w normie a wody pije za malo. Duzo ale nadal za malo
Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
MASAKRA!!!
Jakim prawem zostawiają paczki u obcych ludzi bez Twojej zgody?! Czasem to jest dobre rozwiązanie ale w takim przypadku się DZWONI!!!

Przejechałyśmy tydzień na tym samym wózku

Ale tą wagą mnie zaskoczyłaś!! Ja mam na opisie usg 10 g mniej i zakładałam, że Mała będzie miała tak 3-3200 maks a Ty mi mówisz że z terminem tydzień później przewidują ponad 4 kg?

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

U mnie te wody w tym momencie też tak na granicy, kontrola usg za dwa tygodnie.
Pytałam dziś dr czy coś od siebie z tym mogę zrobić i powiedziała, że niestety ilość pitych płynów nie ma tu znaczenia, że to zależy od błon płodowych i przepływów ja-dziecko
O wlasnie- mi jeszcze mowila ze mam duzo wod bo dziecko tez jest duze.

Boje sie uslyszec szacunkowej wagi dziecka przy porodzie... ale moze podejmie decyzje od razu o sposobie porodu? Chcialabym juz wiedziec co przewiduje zeby sie nastawiac na jedno albo drugie

Bylam u dziadkow na obiadku, potem akurat ciocia wrocila z pracy wiec zalapalam sie na sernik i jestem szczesliwa troche posprzatalam w domu i mam wolny wieczor jeszcze musze smieci wyniesc ale zabieram sie do tego jak pies do jeza

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora