2018-01-12, 18:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Cytat:
Napisane przez Korah
Chyba można kupić próbki Beta skin u dystrybutora, kiedyś mieli chyba w trzypaku za 7 zł.
Mnie to denerwuje, jak coś jest nazywane czymś, czym nie jest. Producenci po prostu kłamią, gdy piszą, że żel jest mydłem w płynie (co gorsza, gdy piszą tak o produkcie zawierającym anionowe substancje myjące, np. SLS/SLES oraz pieniące), albo gdy piszą o kremie, że to serum czy że żel to emulsja, a płyn micelarny, to tonik. Wolę zawsze na wszelki wypadek skorygować, żeby potem nikt nie był zaskoczony, że nie kupił mydła 
|
Mnie też to denerwuje, zwłaszcza że pojawiło się ostatnio dużo różnych formuł kosmetyków.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------
Cytat:
Napisane przez pinaa
Mam ten nagietkowy krem Bema, ale używałam go tylko do twarzy zamiennie z propolisowym (i nie widziałam między nimi większej różnicy  ). Wyleczyły mi suche placki na twarzy, ale pojęcia nie mam jakby się mogły spisać na przesuszonych dłoniach  chociaż wydaje mi się, że przy bardzo suchej skórze mogłyby się okazać za lekkie.
|
Dzięki! Niby producent pisze o możliwości stosowania na różne przesuszone miejsca.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|