Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-12, 20:03   #678
ladyroses
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Ja poluję na olx na łóżeczko Bellamy paso doble, moim zdaniem mocno praktyczne,szczególnie że mamy mikro sypialnię i nie bardzo mam jak dostawić jakąś komodę dla dziecka. Cena kosmos ale ostatnio minęło mi używane w super stanie za niecałe 500 zl

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dla mnie cena zabójcza nawet jak za używane [emoji33]
Ale ładne jest [emoji5]

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Bardzo ładne. Świetne rozwiązanie do małej sypialni

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

No co Ty?! Co za niedojrzałe podejście. A Ty masz już chłopca tak? To o to chodzi?
Ja też się liczę z tym że dowiem się w środę że Lilka to jednak Stachu. Wolałbym dziewczynkę ale to nie jest aż takie ważne dla mnie.
W ogóle kolejny tydzień to tydzień wizyt i UP. Teraz już nam się UP wysypią.

A widzialas wargi sromowe? Jeśli tak to raczej nie ma już możliwości pomyłki [emoji8] tak samo jak się zobaczy u chłopca wyraźnie siusiaka z pileczkami- pozamiatane [emoji3]

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Tak mam chłopca, w pierwszej ciąży też marudzila, ale teraz to przesadza. Eh nie będę się stresować

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Wszystko jest ok i to jest najważniejsze, a duży plus jest taki że większość rzeczy mam po synku.

Nie przejmuj się..! Ze chłopiec to niby gorszy? Tak jakby to miał być koncert życzeń ehhh

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora