2008-06-29, 21:05
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08
Pappaya - dzięki za pocieszenie lecz... ja również nie mam angielskiej TV! trzeba byłoby po dachu naszego domu skakać, co mi się nie uśmiecha aby poprawić antenę
Poza tym angielskiego mam dość, uczyłam się go 15 lat w szkole i w dodatku pracowałam z tym językiem w pracy w Polsce, a jeszcze przyszło mi mieszkać w tym kraju :/ ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
Macie wspaniałe plany na wakacje My byliśmy kilka lat temu w Chorwacjii mąż zakochał się w tym kraju, teraz nie wyobraża sobie wakacji bez odwiedzenia tego państwa no ale póki co brak urlopu ...
Madziu (zyletkowe zycie) - Kochana niestety jestem jeszcze zielona w tym temacie, bo wciąż czekamy na ChB i ChTC :/ mają na dniach nam pieniążki przelać i na tym kończy się moja wiedza. Piknik? Fajna sprawa Gdyby tylko było u nas cieplej, to z chęcią wybralibyśmy się do parku a tak pozostaje nam grzanie tyłka w ogródku pod parasolem ...
Kasiamaja - wypoczywaj zrobiłaś już pierwsze przecierki? Ja narazie odstawiłam przecierki z warzyw, bo zauważyłam, że z niektórymi Mili ma problem z przetrawieniem. Nie ma zatwardzenia, tylko robi twardszą kupkę i częściej. Poczekamy, zobaczymy. Nie należe do panikujących mam, które z byle pierdołą uciekają do lekarza
Dzisiaj podałam deserek z melona, jabłuszka i nektarynki 
A co do wakacji, to ja z chęcią bym się gdzies jeszcze wybrała. Upał i dalekie podróze nie są mi obce, więc z chęcią bym skorzystała Póki co wybierały się do Dusseldorfu w sierpniu
Nasza Milenka przyszła na świat 9 stycznia 2008 o 6:13 w QMC w Nottingham
W dniu narodzin: waga 3620 i 58cm
wzrost i uroda po tatusiu
oczy i dusza po mamusi i oto chodzi!
www.bubus-malutki.blog.onet.pl
|
|
|